Hallo, welkom beste bezoeker.


Mijn naam is Marjo, ik ben creatief coach en counsellor en mijn praktijk heet KreatZie.

De naam KreatZie is een samenvoeging van creëren en zien;
Je maakt of doet iets, en het resultaat wordt zichtbaar!

Heb je er wel eens bij stilgestaan hoe complex en bijzonder een mens eigenlijk is? Hoe alle delen, zoals ons lichaam en ons hoofd, samenwerken. En dan zijn er nog de erfelijke en omgevingsfactoren die ook invloed hebben op onze gezondheid. Als je leven soepel verloopt werkt alles meestal wel goed samen. Helaas is dat niet altijd zo en ervaren we als mens zijnde ook situaties die ons uit balans brengen. Overwin je deze disbalans, maakt het je als persoon sterker.

Wat al in je genen zit, wat je vanuit je jeugd van je ouders hebt megekregen, en wat je meemaakt in het leven, bewust en onbewust, vormt jouw persoonlijkheid. Het maakt je tot wie je bent en hoe je handelt. Je persoonlijkheid, voeding, beweging, een drukke baan, leeftijd, kinderen of ouders die extra aandacht vragen, geestelijke of lichamelijke klachten en beperkingen, eenzaamheid en emotionele gebeurtenissen zijn allemaal situaties die invloed kunnen hebben op je gezondheid. Goed voor jezelf zorgen kan dan een hele uitdaging zijn.

 Aan je eigen leven geef je vorm zoals jij de wereld bekijkt en ervaart.
Op een andere manier naar een probleem kijken, is het begin van verandering!

 

"We kunnen onze problemen niet oplossen met dezelfde denkwijze die het heeft veroorzaakt." 
(Albert Einstein)

Om iets op te lossen is het nodig om er op een andere manier mee om te gaan. Daar is nieuwe informatie voor nodig en nieuwe inzichten. Als creatief coach/counsellor biedt ik jou ondersteuning door een spiegel te zijn die jou anders naar jezelf en je levensverloop leert te kijken, én daarmee ook je zelfgenezend vermogen stimuleert.

Zelf geloof ik in een combinatie van complementaire en reguliere geneeskunde. Regulier worden vaak lichamelijke en psychische ziektebeelden onderzocht en vastgesteld. Natuurgeneeskunde werkt complementair oftewel aanvullend door te kijken naar welk type persoon je bent, wat er nu precies niet zo goed gaat en hoe je daar het beste zelf mee om kan gaan. Meer inzicht hierin zodat je positieve kan veranderingen aanbrengen, een gezond voedings en bewegingspatroon bevorderen je geluk en gezondheid!

Ik kijk altijd naar de persoon zelf, voorbij eventuele diagnoses of beperkingen en naar de positieve eigenschappen die daar tegenover staan. Mijn eigen gevoeligheid, intuïtie en unieke positieve kijk op problematieken, is mijn kracht. Graag begeleidt ik jou een stukje op je levenspad, zodat jij kunt zijn wie je bent in al je kracht!

Samen staan we sterker!

Je bent van harte welkom om telefonisch of per mail een afspraak met mij te maken.

Met vriendelijke groeten,

Marjo